Nádasdy Fesztivál

Nádasdy Fesztivál – Sárvár

2018-ban jubilál a Nádasdy Történelmi Fesztivál! Idén 10. alkalommal nyújt kiváló családi programot Sárváron. A Nádasdy Történelmi Fesztivál a török korba repíti vissza a látogatókat. Megelevenedik a végvári vitézek és az oszmán katonák mindennapi élete, de akár a csatákba is betekintést nyerhet, aki ellátogat Sárvárra 2018. július 13-15. között.A katonai hagyományőrzés mellett gasztronómiai időutazásban is része lehet annak, aki bátran megkóstol minden újdonságot (ez esetben inkább régit). Koncerteken, hagyományőrző bemutatókon lehet belepillantani a török világ korának életébe, ahol még a vásár is megelevenedik, mesterségek bemutatóival, komédiásokkal, utcazenészekkel.

Ízelítő a 2016-os Nádasdy Fesztivál rendezvényről

A programokról a rendezvény honlapján tudhatsz meg részleteket.

TIPP:
Nézz körül a fesztivál honlapján alaposan! A szemfülesek, akik időben jelentkeznek, még táborban is részt vehetnek, ők igazán át is élhetik a török kori végvárak életét, felfedezhetik a vár legrejtettebb helyiségeit is!

Tetszett ez a bejegyzés? Bátran oszd meg barátaiddal a Facebookon, és/vagy lájkold az oldalunkat!

Kép forrása

Hozzászólások

hozzászólás

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Történelmi fesztiválok Nyírségtől Zaláig - Törizz otthon

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..