hmfest

Nemzetközi Hadikultúra és Military Fesztivál

Élő történelem és csibész katonaromantika június elején Kunszálláson. Harcászat, sport és játék és persze hadtörténet. A Military fesztiválon a különböző korok katonáival találkozhat a látogató, de az igazi csemegét a megkomponált csatajelenetek jelentik, amelyek során a pirotechnikát is bevetik.Ízelítő a Military Fesztivál programjából

Ha érdekel, hogy mi változott a honvédség felszerelésében, technikájában a hosszú évtizedek alatt, itt megtekintheted. Legyen szó Napóleon koráról, vagy a II. világháborúról, itt találsz érdekességeket. Hadijárművek, diorámák, military show-k, és interaktív katonai programok várnak a rendezvényen.

Egy katonai fesztiválon természetesen nem maradhatnak el a harcászati bemutatók: Hagyományőrzők, gépesített alakulatok bemutatói, légi bemutatók és a már említett csatajelenetek.

A gyerekekre is gondoltak a rendezők: ugyanúgy kipróbálhatják az íjat, mint az airsoft fegyvereket, de fémkereső, lézerharc és géppuska lövészet is várja a fiatalabb korosztályt.

A Military Fesztivál 2018-ban

A rendezvény aktuális programjait keresd a szervezők honlapján, vagy a Facebook oldalukon.

Ha még több történelmi fesztiválra vagy kíváncsi, itt nézz körül!


Segíts, hogy még több szülőhöz és pedagógushoz eljuthassanak cikkeink! Oszd meg a bejegyzést és kövess a Facebookon is! Köszönjük!

Kép forrása

Hozzászólások

hozzászólás

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*