Múzeumok Majálisa
Múzeumok Majálisa

Múzeumok Majálisa

Kétnapos rendezvény várja a látogatókat idén is, 2022. május 21-22-én, azaz szombaton és vasárnap a Magyar Nemzeti Múzeumban. Idén újra élőben, a megszokott, de megújult helyszínen kerül megrendezésre a majális.
Az ország különböző pontjairól több mint 70 intézmény képviselteti magát szórakoztató, ismeretterjesztő és tudományos programmal.

Múzeumok Majálisa a Nemzeti MúzeumbanA múzeumok világnapja május 18-án van, ehhez legközelebbi hétvégén itt a lehetőség, hogy egy helyen sok múzeumot megismerjen a látogató. A Múzeumok Nemzetközi Napjának 2022. évi témája a „The Power of Museums”.

A Múzeumok Majálisa minden korosztályt megcéloz színes és izgalmas, változatos programjaival. Ezen a fesztiválon nemcsak a történelem szerelmesei találják meg a számításaikat, hiszen előadások, koncertek, kóstolók is szerepelnek a programban.

A különböző magyar múzeumok egy helyen mutatkoznak be a közönségnek és természetesen igyekeznek meggyőzni mindenkit arról, hogy máskor is érdemes őket felkeresni, akármerre kirándul is az ember az országban. Tekintettel a kiállítók sokszínűségére, a változatos kínálatra, biztos, hogy mindenki talál kedvére való elfoglaltságot, csak el kell menni a Nemzeti Múzeumba!

Napközben gyerekprogramok, érdekes tárlatvezetések, gasztroélmények várják a látogatókat.

Ilyen volt egy korábbi Múzeumok Majálisa

Az aktuális programokat itt olvashatod el!

Ha még több történelmi fesztiválra vagy kíváncsi, figyelmedbe ajánlom: Történelmi fesztiválok Nyírségtől Zaláig.

Köszönjük, ha barátaidnak is ajánlod a bejegyzést és megosztod! Várunk a Facebook oldalunkon!

Kép forrása

Hozzászólások

hozzászólás

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*