Múzeumok Majálisa
Múzeumok Majálisa

Múzeumok Majálisa

Kétnapos rendezvény várja a látogatókat idén is, 2019. 05. 18-19-én, azaz szombaton és vasárnap a Magyar Nemzeti Múzeumban. Az ország különböző pontjairól több mint 100 intézmény képviselteti magát szórakoztató, ismeretterjesztő és tudományos programmal.

Múzeumok Majálisa a Nemzeti MúzeumbanMivel a múzeumok világnapja május 18-án van, ezért ezen a napon a MNM 22 óráig tart nyitva.

A Múzeumok Majálisa minden korosztályt megcéloz színes és izgalmas, változatos programjaival. Ezen a fesztiválon nemcsak a történelem szerelmesei találják meg a számításaikat, hiszen előadások, koncertek, kóstolók is szerepelnek a programban.

A különböző magyar múzeumok, összesen 105 intézmény egy helyen mutatkozik be a közönségnek és természetesen igyekeznek meggyőzni mindenkit arról, hogy máskor is érdemes őket felkeresni, akármerre kirándul is az ember az országban. Tekintettel a kiállítók sokszínűségére, a változatos kínálatra, biztos, hogy mindenki talál kedvére való elfoglaltságot, csak el kell menni a Nemzeti Múzeumba!

Ilyen volt egy korábbi Múzeumok Majálisa

Az aktuális programokat Múzeumok majálisa honlapján olvashatod el!

Ha még több történelmi fesztiválra vagy kíváncsi, figyelmedbe ajánlom: Történelmi fesztiválok Nyírségtől Zaláig.

Köszönjük, ha barátaidnak is ajánlod a bejegyzést és megosztod! Várunk a Facebook oldalunkon!

Kép forrása

Hozzászólások

hozzászólás

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .